Nieuws Limburg Palmaers biedt universele Kärcher-batterij aan

Palmaers biedt universele Kärcher-batterij aan

Palmaers biedt universele Kärcher-batterij aan

Kärcher Center Palmaers Hasselt is een one-stop-shop voor alle producten van Kärcher, nu dus ook voor de Kärcher-batterij. Zelf omgedoopt tot de ‘Kärcher Battery Universe’, bevat die productgroep twee batterijen: eentje van 18 Volt en een nog krachtigere van 36 Volt. “Binnenkort kan je het hele gamma komen bewonderen in onze nieuwe winkel”, licht zaakvoerder Ivo Palmaers een tipje van de sluier.

Per ongeluk je elektriciteitskabel doorsnijden of altijd gesukkel om die lange kabel mee te sleuren, dat vindt niemand leuk. Daarom biedt Kärcher producten aan die werken op batterijen. Hun batterij-aangedreven tuin- en reinigingsapparaten geven straffe resultaten, zonder de nood aan een stopcontact. Omdat ze een maximale bewegingsvrijheid geven en veel sneller klaar zijn voor gebruik, biedt Palmaers dat gamma aan in het Kärcher Center Palmaers Hasselt.

Twee krachtige batterijplatformen

“De nieuwe 18 V Kärcher Battery Power-platformapparaten zijn licht en handig voor zowel binnen- als buitengebruik”, zegt Ivo Palmaers. “Als je wat meer kracht nodig hebt, kies je voor de sterke producten van het 36 V Kärcher Battery Power-gamma.”

“De producten zijn zonder kabel en dus direct klaar voor gebruik. Zonder gedoe met je kabel kan jij je precies zo bewegen als nodig is om de haag, het gazon, het trappenhuis of het terras te reinigen. Het grote voordeel van de krachtige lithium-ioncellen is dat ze samen met de perfect op elkaar afgestemde elektronica universeel zijn en op meerdere Kärcher-toestellen werken. Dat is beter voor jou en het milieu.”

“Naast de alombekende hogedrukreinigers heeft Kärcher ook een uitgebreid gamma aan stoomreinigers, stofzuigers en veeg- en schrobmachines. Daar kan je niet alleen je keuken en je living mee schoonmaken, maar ook je auto en je gazon.”

Nieuwe winkel

“Al die nieuwigheden zijn binnenkort te bewonderen in onze nieuwe winkel. In het najaar verhuizen we immers naar onze nieuwe locatie: Gouverneur Verwilghensingel 38. Daar kunnen we onze klanten nog beter helpen op gebied van service en aanbod.”

“Ook bij het bepalen van de beste oplossing kunnen mensen terecht in onze zaak. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en staan de klanten bij met raad en daad. Dat laatste merk je vooral bij de technische support en service na de aankoop. Onze technische dienst kan elke herstelling uitvoeren in de eigen werkplaats of -indien nodig- op locatie

Kärcher Center Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve Kärcher-machines en -producten aan professionals en particulieren tegen uiterst interessante prijzen. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.