Nieuws Over ons

Over Made in

Ontdek de kracht van Made in.

WEBSITES & NIEUWSBRIEVEN

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

Meer ontdekken?
MAGAZINE

Made in Limburg Magazine is het gratis digitaal magazine van Made in Limburg dat maandelijks de motoren van onze economie in de spotlight zet.

Het serveert verrassende interviews, diepgravende reportages en zet iedere maand een fris talent op triomfantelijke wijze in de kijker. Daarnaast duikt Made in Limburg in het archief om haar licht te laten schijnen op de meest spraakmakende berichten van het afgelopen jaar. Bovendien gunt de omvangrijke fotodocumentaire je telkens een 360 graden blik op de obligate netwerkrecepties, interessante beurzen en nog zoveel meer. We voegen ook een vleugje lifestyle toe met regelmatig reportages over design, auto of gadgets.

Kortom, Made in Limburg Magazine is het go-to magazine voor de ondernemende Limburger.

Meer ontdekken?
SECTOREN

Naast het vervullen van de dagelijkse nieuwsbehoeften, biedt Made in zijn lezers specifiek nieuws over een bepaalde sector aan.

Ondernemers kunnen zich niet alleen abonneren op positief economisch nieuws uit hun favoriete regio, maar ook één of meerdere topics of sectoren selectere.  Laat je inspireren door nieuwsfeiten over deze onderwerpen uit alle 7 regio’s van Made in, aangevuld met diepgaande en relevante content over actuele thema’s die experten uit de sector brengen.

NIEUWSBRIEF

Dagelijks bedrijfsnieuws uit je regio ontvangen?

Inschrijven